fbpx

Transformă pasiunea pentru fitness în profesie, devino antrenor acreditat atât național cât și internațional.
Durează 3 săptămâni și costă doar 1800 lei

București


Teorie: Daniel Oprea
Practică: Monica Mureșan

Cluj-Napoca


Teorie: Farcaș Bogdan
Practică: Sebastian Văsuț

Galați


Teorie: Berbec Aurel
Practică: David Judith

Timișoara


Teorie: Lobo Sorin Fritea
Practică: Tiberiu Horvath

Câteva date despre noi


Experiență

53

ani


Absolventi

1435

certificați


Locații

7

în Romania


Lectori

14

consacrati
10 motive să ni te alături:

1. FRCF unica autoritate in domeniul culutismului si fitness-ului in Romania

2. Esti pregatit/ format de lectori de valoare, profesori cu studii superioare de specialitate, foști sportivi de înaltă performanță, autorități in domeniul fitness-ului. Muresan Monica, Oprea Daniel, Sebastian Văsuț, Horvath Tiberiu, Farcas Bogdan, Fritea Sorin, Berbec Aurel, David Judith, Torcea Costel , Firică Cristian

3. Poti obtine cardul de personal trainer acreditat IFBB, acreditare foarte valoroasă, recunoscută internațional, FRCF fiind unica școală în România care poate acorda aceasta acreditare.

4. Metode de predare moderne bazate pe ultimile studii in domeniul pedagogie si sociologiei.

5. Pachet de cursant generos care conține obiecte inscripționate/ personalizate IFBB/FRCF necesare desfășurării activității de cursant si instructor de fitness.

6. Promovare pe site-ul www.cursuri.frcf.ro, unde se gaseste cea mai vasta listă a sălilor de fitness din România, oferind astfel posibilitatea unei angajări rapide, precum și posibilitatea de a fi contactat de potențiali clienți.

7. Reduceri si beneficii substanțiale pentru sportivii de performanță legitimați FRCF.

8. La absolvirea cursului ai toate cunoștințele necesare de antrenament si nutritie necesare obținerii unor rezultate excepționale cu clientii tai.

9. Beneficiezi pe timpul cursului de un modul "Antidoping" unic în România susținut de medici sportivi din cadrul Agenției naționale antidoping.

10. Vrei faci parte dintr-o familie mare si unită de profesionisti care respiră fitness si sport de calitate si care te vor ajuta oricand vei avea nevoie.